Bitmeyen işlerdi, saatlerce süren trafikti derken bu haftada çok yoruldunuz öyle değil mi?
Evet maalesef iş stresi ve artık bir İstanbul klasiği haline gelen trafik çilesiydi derken yine çok yorgunuz…
Hepimiz hafta sonu gelse de kendimizi kahvaltıda da olsa dışarı atalım, denizin, boğazın kısaca İstanbul’un güzelliklerinin kollarına bırakıp dinlenelim diye düşünüyoruz. Peki İstanbul da en güzel kahvaltı nerede, en iyi nerede dinleniriz, evime en yakın güzel kahvaltı nerede? diye artık düşünmüyoruz, İstanbul’da kahvaltı deyince akla ilk gelen yerler hemen aşağıda sizinle tanışmayı bekliyor…

1. Van Kahvaltı Evi – Cihangir

Van kahvaltısı Muhteşem Van kahvaltısını tatmak için çok uzaklara gitmenize gerek yok aradığınız lezzet yanı başınızda. Cihangir defterdar yokuşundaki mekân uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

2. İpek Hanım Çiftliği - Beşiktaş

İpek Hanım Çiftliği kahvaltı Ödüllü kadın girişimci Pınar Kaftancıoğlu’nun güzel bir girişimi olan İpek Hanım Çiftliği, Aydın Nazilli’de küçük denilebilecek bir çiftlik olarak faaliyetlerine başlamış ve kendi ürettiği tarımsal ürünler ile hizmet vermektedir. Beşiktaş’ta çiftliklerinde ürettikleri ürünlerin satıldığı mağaza da kahvaltı servisinin de olmasıyla organik bir kahvaltı keyfi sunuyor.

3. Malta köşkü – Beşiktaş

Malta Köşkü Kahvaltı Yıldız Parkı’nın yanı başındaki Köşk, muhteşem boğaz manzarasıyla ve tarih kokan ortamıyla güzel bir hafta sonu kahvaltısı için İstanbul’da ki en güzel mekanlardan birisidir

4. Pierre Loti Tepesi

Pierre Loti Kahvaltı Kahvaltınızı yaparken, Haliç ve İstanbul’un muhteşem manzarasını izleyebileceğiniz tepe, adını İstanbul’a olan hayranlığıyla bilinen Fransız yazar Pierre Loti den almıştır.

5. Sütiş – Emirgân

Sütiş – Emirgân -avrupa yakasi kahvaltı Emirgan’ da bulunan tesis, yaz aylarında bahçesinde nefis bir hafta sonu kahvaltısı için tercih edilebilecek yerlerden biridir.

6. Pişi Breakfast & Burger - Beşiktaş

Pişi Breakfast & Burger Beşiktaş’ın sevilen kahvaltıcılarından olan pişi, kahvaltıda annenizin yada büyük annenizin yaptığı pişi’yi özleyenler için güzel bir mekan.

7. Therapia Garden – Tarabya

Therapia Garden - İstanbul kahvaltı mekanları Terapi Garden, büyük geniş bahçesiyle haftanın yorgunluğunu atabileceğiniz, terapi tadında bir kahvaltı için tercih edebileceğiniz denenmesi gereken bir yer.

8. Namlı Gurme – Karaköy

Namlı Gurme – Karaköy İstanbul Avrupa Yakasında kahvaltı yapılacak mekanlar arasında çok çeşitli ve lezzetli seçenekler sunan mekan deneme değer.

9. Galata Kulesi

Galata Kulesi İstanbul Dünyanın en güzel şehirlerinden biri ve Galata Kulesi de bu güzelliği tamamlayan şehrin en önemli simgelerindendir. İstanbul Boğazının incilerinden biri olan galata kulesinde boğazın muhteşem manzarası eşliğinde benzersiz bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor.

10. Emirgan Sarı Köşk

Emirgan Sarıköşk sarı köşk muhteşem bahçesi ve görkemli havuzuyla, hafta sonu kahvaltınızı renklendirecek güzel bir tercih olacaktır.

11. Bahar Country

Bahar Country

12. Çakmak Kahvaltı Salonu

Çakmak Kahvaltı Salonu