Salihli kurşunlu kaplıcaları gezilecek yerler

Kurşunlu Kaplıcaları, Manisa’nın Salihli ilçesinde, Bozdağ’ın eteklerinde yeşilin her tonunu görebileceğiniz, kuş ve su sesleriyle, büyük şehirlerin yoğunluğundan ve kirli havasından uzaklaşırken, şifalı kaplıca sularıyla sağlığınıza kavuşa birsiniz.

Kurşunlu deresinin kenarına kurulan Kaplıca, çevresinde yürüyüş alanları ve mangal yapabileceğiniz bolca alan bulunuyor.
Kaplıcada, 86 Apart ve toplamda 270 yataklık bir kapasitesi bulunuyor. Kaplıca İzmir’e ve Manisa merkeze olan yakınlığının da verdiği avantajla genelde dolu oluyor, rezervasyon yaptırman yer bulmak neredeyse imkansız.

Kaplıca Suyunun Özellikleri:

Sıcaklığı 43-91 derece arasında değişen Kaplıca suyunun; romatizma, solunum yolu hastalıkları, sinirsel rahatsızlıklar, cilt hatalıkları, kadın hastalıkları, Kalp-Dolaşım Sistemi Hastalıkları, Böbrek ve İdrar Yoları, Hastalıkları Mide-Bağırsak- Metabolizma Hastalıkları ve kireçlenmelerin tamamlayıcı tedavisine olumlu etkileri olduğu belirtiliyor.

Şifalı ve sağlıklı suyun bulunduğu kaplıcada yıpranan vücudunuzu dinlendirebilir, ruh ve beden sağlığınızı yenileyebilirsiniz.

salihli kurşunlu kaplıcaları

Kaplıca ve Apart Fiyatları (2018):

4 kişiye kadar kalınabilen Aparatlar günlük 110 TL, 4 kişi üzeri 140 TL olarak kiralanabiliyor ve gün içerisinde kaplıca havuzundan ücretsiz yararlanabiliyorsunuz.
Apart evlerde kalmadan, sadece havuzdan faydalanmak isteyenler için Kaplıcanın bay ve bayan havuzları 08:00 – 23:00 arası açık olan havuzun saatlik ücreti 10 TL.

Kurşunlu Kaplıcaları 2018 fiyat listesi

Kurşunlu Kaplıcaları Nerede, Nasıl Gidilir?:

Manisa’nın Salihli ilçesinde, Bozdağ’ın eteklerinde yer alan Kurşunlu Kaplıcaları, ulaşım açısından oldukça şanslı bir konuma sahip. İzmir - Ankara yolu üzerinde yer alan kaplıcalar, İzmir’e 80 km, Manisa Merkez’e 70 km uzaklıkta yer alıyor.
Adres: Salihli Kurşunlu Kaplıcaları, 45370 Bahçecik/Salihli/Manisa
Tel: (0236) 712 50 00

NOT: Burada belirtilen Kurşunlu Kaplıca fiyatı ve giriş saatleri dönemsel olarak değişiklik gösterebilir. Lütfen güncel fiyatlar için kaplıca yetkilileriyle iletişime geçiniz.

Manisa hakkında daha fazla bilgiiçin Manisa Gezilecek Yerler yazımızı inceleyebilirsiniz.